Σάκης Καλλιοντζής
Ο Σάκης Καλλιοντζής, γεννημένος το 1968, έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη μαγειρική καριέρα από την επαγγελματική του κατάρτιση στη Θεσσαλονίκη. Η πορεία του, ξεκινώντας από τη Σ.Τ.Ε. Περαίας, τον προώθησε σε διάφορους ρόλους κύρους, διαμορφώνοντάς τον σε μετρ της ελληνικής κουζίνας και του εκλεκτού comfort food.
Ως Executive Chef, ο Σάκης έχει διευθύνει κουζίνες σε φημισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία όπως το εστιατόριο TRE. και το Olympion Sunset 5*. Η θητεία του στο Shark Restaurant ανέδειξε το ταλέντο του στην ελληνική fusion κουζίνα, ενώ η θητεία του στο Bristol Boutique Hotel 5* και σε διάφορα άλλα διακεκριμένα καταλύματα ανέδειξε την ευελιξία και την ηγετική του ικανότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιδέξια διοίκηση του Σάκη στο εστιατόριο Alfredo's στο Hyatt Regency Thessaloniki οδήγησε στην απονομή του περίφημου βραβείου GOLDEN TOQUES, εδραιώνοντας τη θέση του στον γαστρονομικό κόσμο. Οι ρόλοι του ως σύμβουλος στο Jellyfish, το Amazonico, το Ελλήνων Γεύσεις και άλλα, αντικατοπτρίζουν την ικανότητά του να συνδυάζει τα παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.
Πέρα από τους εκτελεστικούς του ρόλους, ο Σάκης συμβάλλει στη μαγειρική εκπαίδευση, μοιράζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του μέσα από γαστρονομικά σεμινάρια και σχολές μαγειρικής. Η πορεία του αποτελεί απόδειξη της διαρκούς αφοσίωσής του στη μαγειρική αριστεία και την καινοτομία.